Цял бански “Триумф” - модерно решение за лятото

Количка

0 артикула
Вижте всички статии

Цял бански “Триумф” - модерно решение за лятото

%%HTML_BLOGARTICLETITLE%%

цял бански от триумф

Целите баснки отдавна не са атрибут единствено на дамите с по-големи мерки. Напротив - когато разчитат на интелигентен дизайн и качествена изработка, те са еднакво стилни и сексапилни върху тяло с всякакви форми и пропорции.

За да постигне този ефект, марката “Триумф” залага на най-важното в избора на бански костюми - разнообразието. Разнообразие, което надхвърля цветовите решения и отива в полето на кройките, стиловете, индивидуалните решения и патентованите технологии за естетика и удобство.

А ето и какво ще откриете в каталога ни с цели бански “Триумф”:

Цели бански “Триумф” със и без банели

В зависимост от това дали бюста ви има нужда от допълнителна подкрепа и повдигане, вие можете да се спрете на модел със или модел без банел. Добрата новина? Качествената промяна във външния вид в никакъв случай не идва за сметка на удобството, мекотата и свободата на движение. 

Защото с цял бански “Триумф” всички имат еднакво право да изглеждат зашеметяващо и да се чувстват на седмото небе!

Цели бански “Триумф” с меки и оформени чашки

Изборът на цял бански от “Триумф” идва с едно незаменимо предимство - той може да бъде точно толкова високо персонализиран, колкото и сутиенът, който носите в ежедневието си. 

В унисон с обичайните си предпочитания, навици и нужди, в каталога на “Триумф” ще откриете както модели с мек завършек на бюста, така и такива с перфектно структурирана твърда чашка.

Цели бански “Триумф” с оформящ и минимизиращ ефект

Нещо повече - самите твърди чашки могат да имат различни функции за повдигане, минимизиране, стягане или визуално уголемяване на бюста. 

В комбинация с избора на подходящ размер, това ви дава свободата да взимате решенията без компромис - стилни, изпипани до съвършенство и прилягащи на собствените ви критерии за перфектен бански костюм. 

Цели бански “Триумф” в различни цветове и дизайни

На последно място, но не и по значение - моделите бански на “Триумф” идват в поредица от класически и разчупени цветови решения, подходящи за всеки вкус. 

От тропически и флорални мотиви до фигурални и абстрактни модели в множество цветови гами - дамите могат да се спрат на това, което отговаря на тяхната концепция, и да му се наслаждават няколко сезона поред.

Бански “Триумф” в две части

Разбира се, брандът предлага и не по-малко качествени решения за бански в две части. Уникалното при тях е, че частите се продават поотделни и могат да се поръчват в различни размери.

Това е отлично решение за жени с нестандартни пропорции - защото обикновено “стандартът” не никак стандартен. 

А вие - готови ли сте за лятото?

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

Последни статии от Блога на AnaBel.bg

Дамски бодита и корсажи: посрещнете есента, обгърнати в разкош

17 Сеп 2021
С идването на есента и понижаването на температурите, дамите започват да изпитват все по-голяма нужда от бельо, което да е едновременно меко, удоб...

Дамски нощници и пижами Triumph: достъпен лукс у дома

08 Сеп 2021
Обикновено, името на марката Triumph се свързва предимно с каталога от луксозно дамско бельо: сутиени, бикини, бодита, корсажи или бански костюми....

Дамски бикини Триумф: 5 начина да съчетаете удобство и сексапил

31 Авг 2021
Истински качественото и луксозно дамско бельо се отличава с комбинация между съвършена естетика и ненадминато удобство. Ето защо, именно марката “...