Триумф”: бельо с позиция и характер

Количка

0 артикула

Нови продукти

Най-продавани

Вижте всички статии

“Триумф”: бельо с позиция и характер

%%HTML_BLOGARTICLETITLE%%

луксозно бельо

 

Изключително много е изговорено за качеството, за иновацията, за разнообразието и за удобството, що се касае за продуктите на “Триумф”. 

Днес, обаче, обръщаме по-специално внимание на една не по-малко важна тема, а именно: културата на работа, социалната ангажираност и бизнес етиката на “Триумф”. Защото вярваме, че именно това са факторите, които имат силата да превърнат продукта в символ, а марката - в характерен бранд със силно послание. 

“Триумф” в цифри

Triumph Group, една от водещите световни компании за луксозно бельо, е основана в Германия през 1886 г. С днешна дата, тя е със седалище в Швейцария продължава да бъде изцяло частна компания.

Днес Triumph се радва на присъствие в над 120 страни, като се разраства благодарение на над 40 000 клиенти на едро по целия свят и предлага своите продукти в 4050 контролирани точки на продажба, както и чрез няколко собствени онлайн магазина.

Разпространителска верига

По-голямата част от продуктите на Триумф се произвеждат в четири собствени производствени мощности, докато останалото бива разпределено между доверени партньори в Европа, Африка и Азия.

Готовите стоки от трети страни се оценяват непрекъснато по различни критерии, включително съответствие с всички законови изисквания, както и екологичните и социалните стандарти, фиксирани в собствения Кодекс на бранда. 

Основен фокус в производството на Триумф е непрекъснатото наблюдение върху ситуацията с правата на човека във всички страни, в които бранда присъства като производител и работодател.

 

луксозно дамско бельо триумф

Политики, процедури и култура на работа

Triumph се ангажира да извършва бизнеса си по законен, отговорен и устойчив начин, който е етично издържан и загрижен за благосъстоянието на хората, общностите, заинтересованите страни и околната среда. 

Като партньор на BSCI, Triumph разработи необходимите системи за управление, политики и процедури за ефективно предотвратяване на всякакво неблагоприятно въздействие върху правата на човека, което може да бъде открито в техните вериги за производство и разпространение.

Социална отговорност

Политиката на Триумф за социално съответствие е въведена през април 2012 г. с цел да увеличи видимостта, прозрачността и управляемостта на риска за партниращите производители и доставчици. Тя предлага единен и структуриран подход за идентифициране, оценка и, ако е необходимо, дисквалифициране при несъответствие.

Едновременно с това, Triumph стимулира устойчиви подобрения на труда и условията на работното място, като се придържа както към собствения ни Кодекс за поведение, така и към Кодекса за поведение на amfori BSCI, който включва предотвратяване на “модерно робство” - принудителен, трафикиран или недоброволен труд.

 

бельо триумф

Бизнес етика срещу “модерното робство”

За да разбере и контролира максимално добре риска за злоупотреби с недоброволен труд в страни-подизпълнителни, екипът на Triumph предприема няколко стъпки за оценка на риска.

 

  • Преди всичко, това е идентификация на тежестта на риска в различните страни на доставки. 
  • За страни с висок риск (като Китай, Виетнам и Камбоджа) екипът организира одити за социално съответствие минимум веднъж годишно.
  • Оценка на политиките за човешки ресурси, практиката за набиране на персонал и др.
  • Обучение относно ценностите, принципите и политиките на компанията.
  • Обучение на всички служители относно характера, рисковете и начините да се преодолее опасността от “модерно робство” и недоброволен труд.

 

Защото да растеш означава да делегираш задължения; а да делегираш задължения означава да поемеш отговорност за техните изпълнители - нещо, което може да се направи интелигентно и ефективно само при правилна организация и силно усещане за морал.

Прочетете и материала ни на тема: Луксозно бельо за жени: няколко доказани ползи за здравето

За екипа на AnaBel.bg е чест да бъде част от голямото семейство на Триумф - брандът с позиция, характер и социална позиция!

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

Последни статии от Блога на AnaBel.bg

4 модела минимайзер Триумф, които тялото ви ще обикне

23 Ное 2021
Всяка дама с едър и тежък бюст познава отлично процеса по избор на сутиен - изключително предизвикателен и разкъсан между естетиката и комфорта, о...

Есенно-зимната колекция Triumph Amourette - по-нежна от всякога!

01 Ное 2021
Сутиените от серията Amourette са считани за абсолютна класика в каталога на марката Triumph. Меки, нежни, стилни и изтънчени, те успяват да гаран...

Дамски бодита и корсажи: посрещнете есента, обгърнати в разкош

17 Сеп 2021
С идването на есента и понижаването на температурите, дамите започват да изпитват все по-голяма нужда от бельо, което да е едновременно меко, удоб...