Нови продукти

Вижте всички статии

Повдигащи сутиени “Триумф”: съвършенство за всички форми и размери

Повдигащи сутиени “Триумф”: съвършенство за всички форми и размери

сутиени с повдигащ и оформящ ефект

Уникалното на повдигащите сутиени е, че изпълняват различна функция и постигат различен структуриращ резултат в зависимост от формата и размера на бюста, върху който се носят. 

Вероятно както дамите с малък размер на чашката, така и дамите с по-тежък и отпуснат бюст, нееднократно са обмисляли закупуването на повдигащ сутиен с цел постигане на желания силует на деколте зоната. 

Ето защо, днес говорим малко по-подробно за push-up сутиените на “Триумф” - какво представляват, за кого са подходящи, и какви са техните предимства в различните ситуации. 

Как работи push-up ефектът?

Принципът на повдигащия ефект е много прост: сутиените от този тип имат специална подплата в страничната и/или долната част на чашката. Тази подплата може да има различна големина и различно разположение, в зависимост от вида на сутиена и целта, която той изпълнява.

Подплатата може да се съчетае с широки подкрепящи презрамки или такива с регулируем размер. По този начин, всяка жена може да контролира сама степента на пристягане, за да се чувства комфортно и да изглежда зашеметяващо.

 

push up сутени

Push-up сутиени “Триумф” за малък бюст

При малък бюст, повдигащите сутиени “Триумф” могат да постигнат както визуално уголемяване, така и по-контурирано оформяне на гърдите и деколте зоната. Тяхното най-впечатляващо предимство е това, което ги отличава от почти всички останали марки на пазара, а именно - подкрепата не идва за сметка на мекотата, удобството и свободата на движение. 

Ето защо, “Триумф” са едни от малкото повдигащи сутиени, които са напълно подходящи за ежедневна употреба, без това да се отрази на здравето на гърдата.

Повдигащи сутиени “Триумф” за едър и отпуснат бюст

Лекото или по-забележимо отпускане на бюста е нормална част от живота на жената и не бива да бъде повод нито за притеснение, нито за щети върху нейното самочувствие. 

При някои жени то се проявява по-рано и по-силно, а при други - по-късно и по-ограничено. Какъвто и да е случаят, качественият повдигащ сутиен е отличен начин процесът да бъде контролиран, а естетическите му ефекти - сведени до минимум. 

Функцията на пушъп сутиена при отпуснат бюст е цялостно повдигане, допълнителна надеждна подкрепа и, разбира се, съвършена форма. За целта, дизайнерите на “Триумф” използват здрави и еластични материали, които са едновременно деликатни към кожата и ефективни в действието си. 

 

повдигащ сутиен триумф

Предимства на висококачествените сутиени “Триумф”

Какво избирате, когато се доверявате на доказана световна марка от ранга на “Триумф”? Много просто?

 

  • Супер качествени и луксозни дишащи материи;
  • Висока издръжливост и удължен период на употреба;
  • Дългосрочна инвестиция в здравето и комфорта;
  • Ненадминат дизайн и впечатляващ външен вид;
  • Лесна, бърза и безпроблемна поддръжка;
  • Гаранция за топ световно качество и традиция.

Сега с любов и внимание от Anabel.bg!

Единственото по-хубаво от това да получиш най-доброто за себе си - това е да го получиш бързо и лесно, поднесено с грижа и внимание. 

Ето защо, като част от културата си на работа, екипът на онлайн магазин за луксозно бельо Anabel.bg се стреми да предлага както безкомпромисни продукти, така и безкомпромисно изживяване. 

Ние сме насреща, за да отговорим на всичките Ви въпроси и да изчистим всичките Ви съмнения относно това кой е най-подходящият модел или най-точният размер за Вас или за човека, когото искате да зарадвате.

Достатъчно е само да попитате!

 

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

Последни статии от Блога на AnaBel.bg

Експертни съвети: Как да намерите перфектния размер бельо Triumph

12 Сеп 2023
Изборът на бельо може да зависи от различни фактори и поводи, включително вашият стил, настроение и нужди. Ето някои примери на бельо за различни...

Еволюция на бельото Triumph - Пътуване през десетилетията

20 Май 2023
Историята на Triumph е история на иновации, качество и стил. Повече от век марката е в челните редици що се отнася до дизайна на бельо, разширявай...

Защо да изберем новата материя тенсел това лято?

10 Май 2023
Лятото вече чука на вашите врати, но дали успяхте да се подготвите за него? Сред най-вълнуващите преживявания се нарежда закупуването на нови плаж...