Предимства на бельо Triumph след оперативни корекции на бюста

Количка

0 артикула

Нови продукти

Най-продавани

Вижте всички статии

Предимства на бельо Triumph след оперативни корекции на бюста

%%HTML_BLOGARTICLETITLE%%

бельо след корекция на бюста

Операциите на бюста са част както от традиционната, така и от естетичната медицина. Предпоставките за тях могат да бъдат разнообразни - от кисти и образувания, до желание за уголемяване, смаляване или повдигане на бюста. 

Независимо какви са причините за пристъпване към намесата, обаче, последствията си приличат. Както всяка друга оперативна намеса, корекцията на бюста има специфичен следоперативен период, по време на който се налага жената да полага специални грижи за областта, да я щади и да гарантира правилното възстановяване на тъканта. 

Както може би вече предполагате, носенето на подходящо бельо е един от най-важните фактори, с които трябва да се съобразите. Какво трябва да бъде бельото и какво може да предложи каталогът на Триумф, за да отговори на нуждите през този деликатен период? Екипът на AnaBel.bg отговаря на най-важните Ви въпроси в следващите редове. 

Какво бельо трябва да се носи след операции на бюста?

След операция на бюста, бельото трябва да съчетава няколко основни функции и да гарантира няколко основни предимства, а именно:

  • Да не притиска гърдите и да не ги поставя в неестествено положение;
  • Да не предизвиква директно дразнене върху зарастващото нараняване върху кожата;
  • Да позволява правилна циркулация на кръвта в областта на бюста и деколтето;
  • Да не предизвиква запарване и повишаване на нормалната телесна температура в зоната;
  • Да предпазва от изпотяване, а в случай на такова да абсорбира малките капчици пот, така че те да не дразнят засегнатия участък.

Не на последно място - бельото трябва да бъде меко и нежно обгръщащо естествената форма на бюста, така че да осигурява едновременно добра форма и перфектно удобство.

Струва Ви се, че това са твърде много изисквания? Добрата новина е, че Триумф има огромно разнообразие от модели, които отговарят на абсолютно всеки един от критериите, споменати по-горе. 

 

бельо триумф след корекция на бюста

Какво може да предложи каталогът на Triumph? 

Като световен бранд с репутация на категоричен лидер в производството на луксозно и висококачествено бельо за жени, Триумф е най-логичният избор за следоперативния период при корекция на бюста. Марката е едноличен фаворит сред жените, имащи нужда от специална грижа след операция, а моделите, които са доказани във времето като най-доброто в каталога на Триумф, включват:

Спортни сутиени

Меки без да са отпуснати, еластични без да надскачат размера си и подкрепящи без да са притискащи - спортните сутиени на Триумф са най-сигурния избор, на който да заложите след операция на бюста. Те са с мека, гъвкава чашка и без долен банел - перфектна комбинация, независимо дали намесата е била в горната, долната или страничната част на гърдата. Спортният сутиен ще Ви позволи да се чувствате комфортно в ежедневието си, като нежно ще структурира бюста и ще подпомогне здравословното възстановяване.

От водещо значение е да изберете правилния размер - задача, в която екипът ни може да Ви съдейства с експертни съвети и препоръки. 

Сутиени с мека чашка

Сутиените с мека чашка обикновено имат подкрепящ долен банел. Според индивидуалната Ви ситуация, той може да се окаже както предимство, така и недостатък в следоперативния период. 

Ако намесата е била в горната част на гърдата, банелът може да осигури допълнителна защита и да Ви спести доста дискомфорт. Ако ли пък разрезът е бил в долната част на гърдата - банелът би могъл да предизвика допълнително дразнене. За да сте сигурни, че правите най-доброто за себе си, можете да поискате специализиран съвет от своя мамолог или пластичен хирург, който да даде становище дали сутиените с мека чашка са добра опция за Вас. 

 

сутиен при корекция на бюста

Сутиени без банел

Сутиените без банел могат да бъдат с мека или оформена чашка, като след операция на бюста меката чашка със сигурност е по-добрата алтернатива.

Комбинацията между еластична структура и липса на твърди елементи много доближава сутиените без банел до спортните сутиени, когато се отнася до усещане. И все пак - те често са произведени от различни и по-малко еластични материи, имат допълнителни бродерии и елементи, които могат да предизвикат дразнене в първите дни след операцията. 

Когато обаче говорим за втората фаза на възстановяването - сутиените с мека чашка и без банел са най-добрата комбинация от удобство и естетика, която изобщо можете да откриете. Освен в следоперативния период, те са най-здравословното за бюста решение и в дългосрочен план. 

При какви други здравословни състояния е подходящо бельото на Триумф?

Освен за след операции на бюста, бельото Триумф е подходящо и за след всякакви други оперативни намеси в областта на деколтето, гърба, торса или корема.

Нежните материи и качествената конструкция гарантират възможно най-безопасното докосване в контактните точки. Ето защо, бикините и коланите на марката са избор номер едно както на майките, родили чрез Цезарово сечение, така и на други жени, претърпели коремни, гръбначни или друг вид операции.

Екипът на Анабел остава насреща, за да Ви помогне в един от най-важните избори в живота Ви: изборът да се чувствате добре в кожата си!
 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

Последни статии от Блога на AnaBel.bg

4 модела минимайзер Триумф, които тялото ви ще обикне

23 Ное 2021
Всяка дама с едър и тежък бюст познава отлично процеса по избор на сутиен - изключително предизвикателен и разкъсан между естетиката и комфорта, о...

Есенно-зимната колекция Triumph Amourette - по-нежна от всякога!

01 Ное 2021
Сутиените от серията Amourette са считани за абсолютна класика в каталога на марката Triumph. Меки, нежни, стилни и изтънчени, те успяват да гаран...

Дамски бодита и корсажи: посрещнете есента, обгърнати в разкош

17 Сеп 2021
С идването на есента и понижаването на температурите, дамите започват да изпитват все по-голяма нужда от бельо, което да е едновременно меко, удоб...