Най-продаваните ни продукти

Вижте всички статии

4 начина да носите сутиени “Триумф” с откачащи се презрамки

4 начина да носите сутиени “Триумф” с откачащи се презрамки

сутиени със свалящи се презрамки

Презрамките на сутиена често се превръщат в естетическа спънка пред обличането на любимия тоалет, особено през лятото. 

Потници с тънки презрамки, ефирни прозрачни горнища, официални вечерни тоалети, или просто блузи с голи рамене - всеки модел връхна дреха предполага различен дизайн, и съответно различен модел сутиен, който да ѝ пасва възможно най-добре.

За щастие, вече не е нужно да имате отделен сутиен за всеки модел блуза или рокля. Сутиени “Триумф” с откачащи се презрамки са едно гъвкаво и бързо трансформиращо се решение, с което можете да бъдете стилни, докато се чувствате сигурно и комфортно.

А ето и какви са различните опции за разположение на презрамките в тази продуктова серия на сутиени “Триумф”:

Кръстосване на двете презрамки през гърба

Кръстосването е отличен начин да запазите стабилната подкрепа от презрамките, като ги приберете удобно към центъра на гърба, вместо да ги оставите да минават през плешките ви.

Този вид разположение е подходящ за различни модели изрязани горнища и потници с така наречения “Razorback” дизайн - кройка, при която на гърба се образува Х-образна форма. 

 

сутиен без презрамки

Окачване на една презрамка през врата

Както вероятно се досещате, този вид разположение на презрамките е възможно най-доброто решение за модели, при които раменете са голи, но врата и деколтето са покрити. 

Така ще си спестите неестетичния вид на непокритите презрамки извън кройката, като едновременно ще се насладите на добра подкрепа на бюста, перфектно структуриране и оформяне на силуета, особено когато моделът е с банел и твърда чашка. 

Класическо окачване на презрамките през двете рамене

Именно гъвкавостта е основното предимство на сутиените “Триумф” с откачащи се презрамки. А тази гъвкавост ви позволява да използвате модела включително и в най-класическата му форма, когато това е най-подходящото решение.

Класическото окачване е удобно, разпределя тежестта възможно най-равномерно и осигурява хармоничен вид в зоната на деколтето, поради което е категорично предпочитан от повечето жени в случаите, в които пасва на облеклото им. 

 

Пълно премахване на презрамките

Когато носите дрехи с голи рамене и/или гол гръб, пълното премахване на презрамките на сутиена може да ви осигури зашеметяващ вид, като запази формите на бюста.

Уникалното при сутиените “Триумф” с опция за пълно премахване на презрамките е, че те разбиват един много широко разпространен мит: че тази стилистика е подходяща единствено за дами с малка чашка и малка гръдна обиколка.

Противно на общоприетото схващане, сутиените на “Триумф” могат да се носят без презрамки дори и от дами с по-едър и тежък бюст. Това е възможно благодарение на иновативните технологии и материи, които са едновременно стабилни, еластични и подкрепящи, така че да се чувствате сигурни и самоуверени.

Сутиени “Триумф” с откачащи се презрамки в Анабел

В онлайн магазина за луксозно дамско бельо “Анабел”, можете да избирате модели сутиени с премахваща се презрамка в разнообразни размери - от 75B до 85E. Защото всяка жена трябва да има свободата и подкрепата да бъде най-добрата, най-стилната и най-прелестната версия на себе си, независимо от размера и телосложението.

За всякакви въпроси, коментари и индивидуални консултации във връзка с избора ви, можете да ни пишете на office@anabel.bg или да се свържете с нас директно на телефони 0888 638 512 и 0884 700 778.

Защото вашият комфорт е наш основен приоритет!

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

Последни статии от Блога на AnaBel.bg

Експертни съвети: Как да намерите перфектния размер бельо Triumph

12 Сеп 2023
Изборът на бельо може да зависи от различни фактори и поводи, включително вашият стил, настроение и нужди. Ето някои примери на бельо за различни...

Еволюция на бельото Triumph - Пътуване през десетилетията

20 Май 2023
Историята на Triumph е история на иновации, качество и стил. Повече от век марката е в челните редици що се отнася до дизайна на бельо, разширявай...

Защо да изберем новата материя тенсел това лято?

10 Май 2023
Лятото вече чука на вашите врати, но дали успяхте да се подготвите за него? Сред най-вълнуващите преживявания се нарежда закупуването на нови плаж...