Нови продукти

Най-продаваните ни продукти

Вижте всички статии

Създайте бански от две части по свой вкус с Триумф и AnaBel

Създайте бански от две части по свой вкус с Триумф и AnaBel

бански от две части

Едно от най-забележителните предимства на женските бански костюми на Триумф е именно възможността за персонализиран подбор и комбинация между горна част на бански и долна част на бански

Какви възможности отваря това пред дамите и защо е доказано най-добрия подход при избор на бански? Разказваме накратко в следващите редове.

Персонализация според телосложението

Стандартизираните размери и пропорции са истинско предизвикателство, особено когато става дума за избор на бански. Причината? Твърде малко женски тела попадат в така наречените “стандарти”, определени в производството на текстилни и модни изделия.

Избирайки индивидуално горната и долната част на банския костюм, вие можете да комбинирате различни размери свободно, точно според нуждите на собственото си тяло. Много дами имат нужда от по-голям размер на чашката за сметка на по-малък размер на долнището, или пък точно обратното - от по-голям размер на долнището за сметка на по-малка чашка.

За Триумф, всички възможни комбинации са достатъчно релевантни, а “стандартът” е най-вече ограничение, което следва да бъде елиминирано напълно. 

 

бански костюми триумф

Съчетаване на цветове и мотиви

Предварително подбраните съчетаващи се мотиви често се оказват твърде еднотипни и твърде банални за някои вкусове. Ето защо, Триумф разширява полето на избор, като ви дава възможност да подберете собствена комбинация от цветове и принтове в различни цветови гами. 

В каталога на онлайн магазин за луксозно бельо и бански костюми AnaBel можете да изберете между десетки половинки на бански - едноцветни, с различни нюанси, оттенъци, десени, кройки и дизайни. 

След като изберете външния вид и размера, остава само да добавите желаните половинки в своята количка и да завършите поръчката с няколко клика на мишката. 

 

бански костюм от две части триумф

С любов от AnaBel

За да направим пазаруването ви възможно най-бързо, лесно и удобно, ние разделихме половинките на банските в отделни категории с филтри, създадохме улеснен процес по поръчка, и гаранция за перфектно цялостно изживяване от-до.

 

Готови за лятото с Триумф!

Защото силата да избираш е силата да бъдеш себе си!

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

Последни статии от Блога на AnaBel.bg

Експертни съвети: Как да намерите перфектния размер бельо Triumph

12 Сеп 2023
Изборът на бельо може да зависи от различни фактори и поводи, включително вашият стил, настроение и нужди. Ето някои примери на бельо за различни...

Еволюция на бельото Triumph - Пътуване през десетилетията

20 Май 2023
Историята на Triumph е история на иновации, качество и стил. Повече от век марката е в челните редици що се отнася до дизайна на бельо, разширявай...

Защо да изберем новата материя тенсел това лято?

10 Май 2023
Лятото вече чука на вашите врати, но дали успяхте да се подготвите за него? Сред най-вълнуващите преживявания се нарежда закупуването на нови плаж...