Създайте бански от две части по свой вкус с Триумф и AnaBel

Количка

0 артикула

Нови продукти

Най-продавани

Вижте всички статии

Създайте бански от две части по свой вкус с Триумф и AnaBel

%%HTML_BLOGARTICLETITLE%%

бански от две части

Едно от най-забележителните предимства на женските бански костюми на Триумф е именно възможността за персонализиран подбор и комбинация между горна част на бански и долна част на бански

Какви възможности отваря това пред дамите и защо е доказано най-добрия подход при избор на бански? Разказваме накратко в следващите редове.

Персонализация според телосложението

Стандартизираните размери и пропорции са истинско предизвикателство, особено когато става дума за избор на бански. Причината? Твърде малко женски тела попадат в така наречените “стандарти”, определени в производството на текстилни и модни изделия.

Избирайки индивидуално горната и долната част на банския костюм, вие можете да комбинирате различни размери свободно, точно според нуждите на собственото си тяло. Много дами имат нужда от по-голям размер на чашката за сметка на по-малък размер на долнището, или пък точно обратното - от по-голям размер на долнището за сметка на по-малка чашка.

За Триумф, всички възможни комбинации са достатъчно релевантни, а “стандартът” е най-вече ограничение, което следва да бъде елиминирано напълно. 

 

бански костюми триумф

Съчетаване на цветове и мотиви

Предварително подбраните съчетаващи се мотиви често се оказват твърде еднотипни и твърде банални за някои вкусове. Ето защо, Триумф разширява полето на избор, като ви дава възможност да подберете собствена комбинация от цветове и принтове в различни цветови гами. 

В каталога на онлайн магазин за луксозно бельо и бански костюми AnaBel можете да изберете между десетки половинки на бански - едноцветни, с различни нюанси, оттенъци, десени, кройки и дизайни. 

След като изберете външния вид и размера, остава само да добавите желаните половинки в своята количка и да завършите поръчката с няколко клика на мишката. 

 

бански костюм от две части триумф

С любов от AnaBel

За да направим пазаруването ви възможно най-бързо, лесно и удобно, ние разделихме половинките на банските в отделни категории с филтри, създадохме улеснен процес по поръчка, и гаранция за перфектно цялостно изживяване от-до.

 

Готови за лятото с Триумф!

Защото силата да избираш е силата да бъдеш себе си!

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

Последни статии от Блога на AnaBel.bg

4 модела минимайзер Триумф, които тялото ви ще обикне

23 Ное 2021
Всяка дама с едър и тежък бюст познава отлично процеса по избор на сутиен - изключително предизвикателен и разкъсан между естетиката и комфорта, о...

Есенно-зимната колекция Triumph Amourette - по-нежна от всякога!

01 Ное 2021
Сутиените от серията Amourette са считани за абсолютна класика в каталога на марката Triumph. Меки, нежни, стилни и изтънчени, те успяват да гаран...

Дамски бодита и корсажи: посрещнете есента, обгърнати в разкош

17 Сеп 2021
С идването на есента и понижаването на температурите, дамите започват да изпитват все по-голяма нужда от бельо, което да е едновременно меко, удоб...