Най-продаваните ни продукти

Вижте всички статии

Дамско бельо големи размери: стилно решение за перфектен силует

Дамско бельо големи размери: стилно решение за перфектен силует

Какъв да бъде изборът на подходящо дамско бельо, когато носите по-голям размер? В случая,  най-важното е да  търсите перфектно удобство в съчетание и изящно оформящи силуета модели.

Точно това предлагат и сериите с големи размери на бранда „Триумф“ - уникален дизайн, разработен да спомага за визуално намаляване на гърдите, ханша и седалището с около един стандартен размер. Разбира се – не за сметка на съблазнителния дизайн и перфектния комфорт.

 

сутиени минимайзери

Сутиени големи размери тип „минимайзери“

Минимайзерите са лесно и добре изглеждащо решение за дамите, които имат по-голям размер на чашката, на гръдната обиколка, или и на двете мерки едновременно.

Те са създадени така, че да осигуряват равномерно разпределение на тъканта и съответно да гарантират комфорт и добре оформен бюст. За удоволствието и увереността да се носят, допринасят и стягащият и повдигащ ефект. Това е така благодарение на широките меки презрамки, подсилената чашка и пружиниращите краища на банела.

В категорията сутиени „минимайзери“ на бранда „Триумф“, можете да намерите различни модели – цветове, по-големи размери, желана форма на чашката и т.н.

При търсенето на сутиен за по-големи размери гърди, трябва да се обърне внимание на ширината, в противен случай няма да виждате гръдната опора и бюстът няма да изглежда добре оформен. Трябва да обърнете внимание на това как бюстът се намира в чашката - много е важно той да не изпъкне отдолу, отгоре или отстрани.

Предимства на бельо Triumph след оперативни корекции на бюста

дамско бельо голям размер

Големи размери бикини и стягащо бельо

Едрият ханш има нужда от допълнителна подкрепа, за да се гарантира свободното, комфортно и несмущавано движение на тялото.

Уникалното при големите размери бикини и стягащо бельо на „Триумф“ са изработката, текстурата и мекотата, която правят носенето им удоволствие за всяка жена.

Стягащо оформящо бельо Triumph: с Вас на всяка крачка

Те са перфектно съвместими както със следродилния период, така и с всяка една фаза от живота на жената с по-едри мерки. Защото луксът за тялото не зависи от формите на тялото; той е инструмент на качественото бельо, произведено с грижа и внимание.

 

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

Последни статии от Блога на AnaBel.bg

Експертни съвети: Как да намерите перфектния размер бельо Triumph

12 Сеп 2023
Изборът на бельо може да зависи от различни фактори и поводи, включително вашият стил, настроение и нужди. Ето някои примери на бельо за различни...

Еволюция на бельото Triumph - Пътуване през десетилетията

20 Май 2023
Историята на Triumph е история на иновации, качество и стил. Повече от век марката е в челните редици що се отнася до дизайна на бельо, разширявай...

Защо да изберем новата материя тенсел това лято?

10 Май 2023
Лятото вече чука на вашите врати, но дали успяхте да се подготвите за него? Сред най-вълнуващите преживявания се нарежда закупуването на нови плаж...