Цял бански “Триумф” - модерно решение за лятото

Количка

0 артикула

Нови продукти

Вижте всички статии

Цял бански “Триумф” - модерно решение за лятото

%%HTML_BLOGARTICLETITLE%%

цял бански от триумф

Целите баснки отдавна не са атрибут единствено на дамите с по-големи мерки. Напротив - когато разчитат на интелигентен дизайн и качествена изработка, те са еднакво стилни и сексапилни върху тяло с всякакви форми и пропорции.

За да постигне този ефект, марката “Триумф” залага на най-важното в избора на бански костюми - разнообразието. Разнообразие, което надхвърля цветовите решения и отива в полето на кройките, стиловете, индивидуалните решения и патентованите технологии за естетика и удобство.

А ето и какво ще откриете в каталога ни с цели бански “Триумф”:

Цели бански “Триумф” със и без банели

В зависимост от това дали бюста ви има нужда от допълнителна подкрепа и повдигане, вие можете да се спрете на модел със или модел без банел. Добрата новина? Качествената промяна във външния вид в никакъв случай не идва за сметка на удобството, мекотата и свободата на движение. 

Защото с цял бански “Триумф” всички имат еднакво право да изглеждат зашеметяващо и да се чувстват на седмото небе!

Цели бански “Триумф” с меки и оформени чашки

Изборът на цял бански от “Триумф” идва с едно незаменимо предимство - той може да бъде точно толкова високо персонализиран, колкото и сутиенът, който носите в ежедневието си. 

В унисон с обичайните си предпочитания, навици и нужди, в каталога на “Триумф” ще откриете както модели с мек завършек на бюста, така и такива с перфектно структурирана твърда чашка.

Цели бански “Триумф” с оформящ и минимизиращ ефект

Нещо повече - самите твърди чашки могат да имат различни функции за повдигане, минимизиране, стягане или визуално уголемяване на бюста. 

В комбинация с избора на подходящ размер, това ви дава свободата да взимате решенията без компромис - стилни, изпипани до съвършенство и прилягащи на собствените ви критерии за перфектен бански костюм. 

Цели бански “Триумф” в различни цветове и дизайни

На последно място, но не и по значение - моделите бански на “Триумф” идват в поредица от класически и разчупени цветови решения, подходящи за всеки вкус. 

От тропически и флорални мотиви до фигурални и абстрактни модели в множество цветови гами - дамите могат да се спрат на това, което отговаря на тяхната концепция, и да му се наслаждават няколко сезона поред.

Бански “Триумф” в две части

Разбира се, брандът предлага и не по-малко качествени решения за бански в две части. Уникалното при тях е, че частите се продават поотделни и могат да се поръчват в различни размери.

Това е отлично решение за жени с нестандартни пропорции - защото обикновено “стандартът” не никак стандартен. 

А вие - готови ли сте за лятото?

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

Последни статии от Блога на AnaBel.bg

Време е за нови модели “Триумф” - лятна колекция за летни изживявания

18 Май 2022
  Лятото вече не е мираж! А с повишаването на температурите, смяната на гардероба и освежаването на тоалетите, пред всяка жена се изправя...

5 уникални предимства на спортните сутиени “Триумф”

28 Апр 2022
Спортните сутиени са специално създадени, за да осигуряват перфектен комфорт по време на динамични движения на тялото. Това включва различни видов...

Самоуверени и сексапилни в месеца на жената: с 5 вида секси бельо от Триумф

02 Мар 2022
Март е месеца, в който светът цъфти, а заедно с него разцъфва и жената! Вдъхновени от празника на дамите и новото начало в природата и в гардер...