Нови продукти

Вижте всички статии

Предимства на материите, използвани в дизайнерските сутиени “Триумф”

Предимства на материите, използвани в дизайнерските сутиени “Триумф”

дантелен сутиен триумф

Освен функционалния дизайн, високата издръжливост и подчертания сексапил, сутиените на “Триумф” се отличават и с още едно уникално предимство. Това са луксозните материи за изработка, които съчетават удобство с мекота, подкрепа и нежност към кожата.

По-долу разказваме за най-често използваните материи в сутиените на “Триумф”, както и за техните качества, които ги превръщат в предпочитан избор на водещия световен бранд за дамско бельо.

Памук

Памукът е мек, абсорбиращ, хипоалергичен и дишащ естествен материал, който често влиза в състава на различни спортни и елегантни дамски сутиени с мека чашка. Той носи усещане за луксозно докосване - изцяло прилягащо към формите на тялото, без притискане и запарване. Изключително издръжлив и лесен за поддръжка, памукът спомага не само за комфорта, но и за дългия живот на сутиена като инвестиция в качеството за сметка на количеството. 

Еластан

Еластанът е забележително мек, отличава се с лекота и устойчивост. Има висока степен на еластичност, която не се променя с времето и е един от най-добрите материали за изработка на удобно ежедневно бельо. Добавеният еластан в сутиените ги прави значително по-удобни за носене и предполага плътно прилепване към формите на тялото, независимо от формата и размера на гърдите. 

 

сутиени триумф

Вискоза

По подобие на памука, вискозата е лека и дишаща материя, която носи мекота и удобство. Тя придава на сутиена блясък и луксозен външен вид, като същевременно не го оскъпява прекомерно и се комбинира отлично с останалите материи, използвани в сутиените “Триумф”. Едно от най-ценните качества на вискозата е, че се боядисва лесно и задържа цветовете си непокътнати дори при продължителна употреба и многократно изпиране. 

Полиамид

Полиамидът е синтетична материя, чиито влакна са изключително издръжливи и устойчиви на деформация. Те са проектирани да абсорбират, но не и да задържат влагата, като по този начин я отвеждат далеч от кожата и служат за превенция на различни кожни раздразнения. 

Полиестер

В изработката на дамски сутиени, полиестерът играе важна роля за издръжливостта, лекотата и лесната поддръжка. Той не се намачква и променя с времето, съхне лесно и не задържа влага по време на употреба. Сравнително ниската му проветривост се балансира перфектно при съчетаване с памук, вискоза или еластан, като по този начин дамите могат да се радват на предимствата на полиестера без да изпитват недостатъците му. 

Резултатът от смесването на всички гореописани материи в правилно съотношение вече ви е добре познат - достъпен лукс, изящен сексапил и незаменим комфорт, който можете да си подарите с “Триумф” и Анабел! 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

Последни статии от Блога на AnaBel.bg

Експертни съвети: Как да намерите перфектния размер бельо Triumph

12 Сеп 2023
Изборът на бельо може да зависи от различни фактори и поводи, включително вашият стил, настроение и нужди. Ето някои примери на бельо за различни...

Еволюция на бельото Triumph - Пътуване през десетилетията

20 Май 2023
Историята на Triumph е история на иновации, качество и стил. Повече от век марката е в челните редици що се отнася до дизайна на бельо, разширявай...

Защо да изберем новата материя тенсел това лято?

10 Май 2023
Лятото вече чука на вашите врати, но дали успяхте да се подготвите за него? Сред най-вълнуващите преживявания се нарежда закупуването на нови плаж...