Нови продукти

Вижте всички статии

Експертни съвети: Как да намерите перфектния размер бельо Triumph

 Експертни съвети:  Как да намерите перфектния  размер  бельо Triumph

Стъпки към намирането на перфектния размер бельо

Намирането на перфектния размер  бельо е важно за комфорта и подкрепата на цялото тяло. Ето няколко стъпки, които можете да следвате, за да определите какъв трябва да бъде правилния размер на бельото:

Измерете бюста си: Използвайте мека мерителна лента, за да измерите обиколката на бюста си, като обхващате най-широката част. Уверете се, че мерителната лента е равна и че не сте я стегнали твърде здраво.

Измерете под бюста:Отново, използвайте мека мерителна лента и се уверете, че сте я прикрепили без да я стягате твърде много.

Изчислете обиколката под бюста: Извадете измерената стойност на обиколката под бюста от обиколката на бюста. Този резултат ви дава номера на лентата на бюстгалтера (например, 80, 85, 90 и т.н.).

Измерете разстоянието между бюста и под бюста: Това измерване ви помага да определите чашката на сутиена. Измерете от най-високата точка на бюста си до обиколката под бюста. Разликата между тази стойност и размера на лентата на бюстгалтера ви дава размера на чашката (A, B, C, и т.н.).

Пробвайте различни стилове: Различните стилове  сутиени могат да доведат до разлика в размера, който най-точно би ви прилегнал. Имаме сутиен с мека чашка, сутиен без банел, дантелен сутиен, спортен сутиен, сутиен минимайзер, сутиен с твърда чашка и банел.

Комфорт и подкрепа: Важно е не само да носите правилния размер, но и да усетите комфорт и подкрепа от бельото си. Не бива да стяга или натиска, и не бива да ви оставя следи по кожата.

Променяйте размера при нужда: Размерът на бельото може да се променя след бременност, загуба или наддаване на тегло и с годините. Проверявайте размерите си периодично и актуализирайте бельото си при нужда.

Запомнете, че правилният размер на бельото не само подобрява комфорта ви, но и влияе на визията на дрехите ви. Не се колебайте да потърсите професионална консултация, ако имате трудности или не сте сигурни в размера си. Ние от онлайн магазина на Anabel.bg сме на ваше разположение, за да ви насочим към най-точния за вас модел. 

дамско бельо триумф

Перфектния размер бельо Triumph според модела и повода

 

Изборът на бельо може да зависи от различни фактори и поводи, включително вашият стил, настроение и нужди. Ето някои примери на бельо за различни поводи:

Ежедневно бельо: Това е вашето ежедневно бельо, което трябва да бъде удобно и подходящо за носене под всекидневни дрехи. Подходящ вид бельо са сутиени без банел с мека чашка, спортните сутиени и без банел с оформена чашка.

Бельо, което очарова: За специални поводи и за да се почувствате по-женствени, можете да изберете по-чувствени модели бельо, като черни дантелени комплекти или 

Разгледайте нашите предложения за нежно, деликатно и изключително жествено бельо:

Сутиен Триумф с банел с мека дантелена чашка Amourette 300 W бял

Сутиен Триумф с банел с мека дантелена чашка Amourette 300 W черен

Сутиен Триумф с банел тип Минимайзер Contouring Sensation W 01 черен


комфортен сутиен триумф

Спортно бельо: За спорт и физическа активност изберете спортно бельо, което предоставя допълнителна подкрепа на бюста и контрол на влагата.

Бельо за особени случаи: За специални случаи като романтични вечери или специални събития, можете да изберете луксозно и изящно бельо, което да отразява вашия стил и да ви направи да се почувствате изключително.

Вижте какво сме ви приготвили за вашия специален повод:

Сутиен Триумф с повдигащ ефект Sexy Angel Spotlight WHU бежов

Бельо за бременни и кърмачки: Ако сте бременни или кърмачка, съществува специализирано бельо, създадено за удобство и подкрепа по време на този период. То може да включва сутиени без банел с мека чашка с лесен достъп за кърмене.

Бельо за специални тоалети: За дрехи със специални изрези или форми, може да се наложи да изберете подходящо бельо като например сутиени с откачащи се презрамки и бикини тип хипстър.

Бельо за спорт и активности: За спортуващи хора, специализираното спортно бельо осигурява комфорт, подкрепа и отвод на влагата, което е важно по време на физическа активност.

Помнете, че важно за бельото е нужно да полагаме правилна грижа, за да запази своите качества и издръжливост. Няма правилно или грешно бельо, важното е да се чувствате удобно и уверени в него в зависимост от повода и ситуацията.

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

Последни статии от Блога на AnaBel.bg

Експертни съвети: Как да намерите перфектния размер бельо Triumph

12 Сеп 2023
Изборът на бельо може да зависи от различни фактори и поводи, включително вашият стил, настроение и нужди. Ето някои примери на бельо за различни...

Еволюция на бельото Triumph - Пътуване през десетилетията

20 Май 2023
Историята на Triumph е история на иновации, качество и стил. Повече от век марката е в челните редици що се отнася до дизайна на бельо, разширявай...

Защо да изберем новата материя тенсел това лято?

10 Май 2023
Лятото вече чука на вашите врати, но дали успяхте да се подготвите за него? Сред най-вълнуващите преживявания се нарежда закупуването на нови плаж...