Нови продукти

Вижте всички статии

Луксозно бельо за жени: няколко доказани ползи за здравето

Луксозно бельо за жени: няколко доказани ползи за здравето

Всички знаем отлично, че носенето на луксозно дамско бельо подобрява външния вид, самочувствието и себеусещането - както в ежедневието, така и при поводи, когато жената иска да се почувства още по-специална.

Какви обаче са чисто здравословните ползи от носенето на бельо с премиум качество? Ето някои от тях, които може би ще ви учудят!

Луксозното бельо за жени не притиска тялото

Къде точно е перфектния баланс между оформяне и комфорт? Отговорът е: там, където има висока ергономичност и подкрепа без излишно, неестествено притискане. В този ред на мисли, луксозното дамско бельо може да гарантира няколко забележителни предимства:

 

 • То гарантира здравето на гърдите, като разпределя тъканта равномерно и не създава условия за последващи усложнения, свързани със структурни промени.
   
 • То осигурява добра циркулация на кръвта, като редуцира риска от дискомфорт, изтръпвания, крампи и нарушен кръвообмен.
   
 • То служи като превенция срещу поява на целулит - феномен, който често е свързан с неправилното кръвооросяване в долната част на тялото при носене на тясно и некачествено бельо.

Заинтригувани ли сте? Защото това е само началото. 

 

Луксозното бельо за жени е нежно към кожата

Използването на висококачествени материи и високи технологии за деликатни шевове идват със серия допълнителни предимства за кожата. Сред най-важните от тях можем да отбележим: 

 

 • Хипоалергично докосване, подходящо дори за жените с чувствителни типове кожа и/или различни дерматитни състояния.
   
 • Висока въздухопропускливост, благодарение на която се гарантира дишането на кожата и превенцията на различни интимни заболявания, включително бактериален и гъбичен растеж.
   
 • Отлична терморегулация без запарване - подходяща за ежедневен комфорт както по време на летните горещини, така и през по-студените месеци от годината.

Всичко това е гарантирано посредством използване на материи с премиум качество и висока издръжливост. Перфекционизмът, предлаган в онлайн магазин за луксозно бельо AnaBel.bg  е с адрес Швейцария, а производителите са водещите на световната сцена - Триумф и Слоги. 

Луксозното бельо за жени осигурява отлична подкрепа

Дамите с едър и тежък бюст често страдат от хронична умора и болки с областта на гърба, раменете, и врата. 

Чрез специалните си патентовани технологии, големите размери дамско бельо на Триумф осигуряват ненадмината подкрепа и поддръжка на бюста. Те разпределят тежестта правилно и минимизират дискомфорта, който големият размер на чашката може да провокира. 

В допълнение, специалните сутиени минимайзери могат да осигурят визуално смаляване на размера на бюста с до един стандартен размер. 

Луксозното бельо за жени гарантира свободни движения на тялото

Носенето на комфортно дамско бельо тип “втора кожа”, както и на специализирани спортни сутиени, стимулира активния начин на живот, като гарантира оптимално удобство дори при усилени динамични движения.

То е подходящо за носене по време на спорт, тичане, фитнес или тренировки, като подобрява комфорта на тялото, а в следствие на това - мотивацията и постигнатите резултати. 

Луксозното бельо на “Триумф” и “Слоги” осигурява гъвкавост и пълна свобода на движението. Независимо дали е стягащо, оформящо или безшевно, то е проектирано така, че да приляга върху тялото без да го ограничава и без да отнема от неговата функционалност. Защото спортът е здраве само тогава, когато тялото има свободата да бъде най-добрата своя версия!

И това не е всичко!

Ние знаем, че ползите за здравето не са достатъчни, когато говорим за покупка на луксозно дамско бельо. Ето защо, селектираният ни каталог предлага единствено модели, които освен здравословни ползи, гарантират и множество други предимства.

Издръжливост, красота, разнообразие от дизайни и огромен диапазон от размери - функционалното луксозно бельо е начин да повишите цялостно качеството си на живот. А сега, то е по-достъпно от всякога с AnaBel.bg! 

Насладете се на лесна поръчка, експресна доставка и множество текущи промоции на луксозно дамско бельо - защото ние умеем да се грижим както за тялото, така и за душата!

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
  Все още няма коментари

Последни статии от Блога на AnaBel.bg

Експертни съвети: Как да намерите перфектния размер бельо Triumph

12 Сеп 2023
Изборът на бельо може да зависи от различни фактори и поводи, включително вашият стил, настроение и нужди. Ето някои примери на бельо за различни...

Еволюция на бельото Triumph - Пътуване през десетилетията

20 Май 2023
Историята на Triumph е история на иновации, качество и стил. Повече от век марката е в челните редици що се отнася до дизайна на бельо, разширявай...

Защо да изберем новата материя тенсел това лято?

10 Май 2023
Лятото вече чука на вашите врати, но дали успяхте да се подготвите за него? Сред най-вълнуващите преживявания се нарежда закупуването на нови плаж...