Най-продаваните ни продукти

Вижте всички статии

Време е за нови модели “Триумф” - лятна колекция за летни изживявания

Време е за нови модели “Триумф” - лятна колекция за летни изживявания

Лятото вече не е мираж! smiley А с повишаването на температурите, смяната на гардероба и освежаването на тоалетите, пред всяка жена се изправя и задачата за подбор на най-подходящото за сезона бельо.

Едва ли е нужно да обясняваме твърде нашироко какво очакваме от летните си модели сутиени и бикини, защото всички усещаме тези нужди с кожата си всеки ден. Това са нуждата от свобода на движението, незапарващи материи, контрол върху влагата вследствие на изпотяване и лек прохладен ефект, който същевременно да стои елегантно под облеклото.

Освен жените, има и още някой, който е повече от отлично запознат с тези нужди.

И това е екипът на “Триумф” - лидер в производството на луксозно бельо без компромис с качеството и естетиката.

Ето защо, на нас се пада честта да ви представим новата лятна колекция на “Триумф”, която традиционно надскача всички очаквания!

 

нова колекция триумф

Какво ще откриете в новата колекция на Триумф за лятото?

Отговорът е повече от еднозначен - ще откриете всичко, което ви е необходимо, за да изглеждате и да се чувствате зашеметяващо. С типичния за бранда размах, Триумф ни представя една селекция от лятно бельо, което съчетава функционални материи, сексапилно излъчване и разнообразие от размери и дизайни за всеки вкус. 

 

Когато разглеждате новите модели Триумф за лятото, вие ще можете да избирате между:

 

Разбира се, и в новата си колекция Triumph отново залагат на еластичната дантела като един от основните дизайнерски способи за съчетаване на неустоим външен вид и забележителен комфорт за кожата. 

 

нови модели сутиени триумф

Как да поръчате новите модели на Триумф от Anabel.bg?

За да може перфектният продукт да достигне до вас по перфектния начин, ние се стремим да ви предложим лесен процес по завършване на поръчка, доставка и плащане. 

Достатъчно е да отворите желания модел бельо, след което да изберете опции за цвят, размер и брой. След като добавите избраните продукти в количката си, следва единствено да ни кажете къде искате да ги получите.

Формата за доставка се попълва за не повече от две минути, а плащането се извършва в момента на получаването от куриер. За вас остава само задачата да носите новото си луксозно бельо с увовослтвие, самочувствие и самоувереност!

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

Последни статии от Блога на AnaBel.bg

Експертни съвети: Как да намерите перфектния размер бельо Triumph

12 Сеп 2023
Изборът на бельо може да зависи от различни фактори и поводи, включително вашият стил, настроение и нужди. Ето някои примери на бельо за различни...

Еволюция на бельото Triumph - Пътуване през десетилетията

20 Май 2023
Историята на Triumph е история на иновации, качество и стил. Повече от век марката е в челните редици що се отнася до дизайна на бельо, разширявай...

Защо да изберем новата материя тенсел това лято?

10 Май 2023
Лятото вече чука на вашите врати, но дали успяхте да се подготвите за него? Сред най-вълнуващите преживявания се нарежда закупуването на нови плаж...